Sponsors Forzabikers
DynApps is een organisatie met mensen die in diverse bedrijven een jarenlange ervaring hebben opgebouwd in het begeleiden van veranderingsprocessen. Het doel: een geïntegreerde bedrijfsvoering d.m.v. een ERP-, CRM- of BI-systeem. 

Als geen ander weet DynApps dat het invoeren van deze systemen een zeer intensief proces is binnen een onderneming. 

Het is zeer belangrijk dat elk individu van het implementatieteam zorgvuldig begeleid wordt om later probleemloos de nieuwe werkmethodes te kunnen toepassen. 

Het DynApps-team start daarom elk project vanuit de noodzaak om de bedrijfsprocessen beter op elkaar af te stemmen, en niet vanuit een IT-behoefte. Dat vraagt om een kristalhelder inzicht: proceskennis gekoppeld aan bedrijfskunde. 

DynApps heeft ervaring opgebouwd in diverse sectoren en branches.

Kempisch Bedrijvencentrum
Kleinhoefstraat 5
2440 Geel

T: +32 14 57 00 57
Fresh Food is reeds meer dan 20 jaar actief in verse groenten & fruit.

Fresh Food stond vroeger bekend als groentenwinkel en fruitwinkel Vanlommel Groenten en Fruit in het centrum van Mol. Door de constante groei van onze groenten- & fruitwinkel en onze groothandel in groenten & fruit voor professionele en horeca klanten is Fresh Food vandaag uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel en een nieuwe winkel voor particulieren op de Molseweg te Geel. 

 We verwelkomen u graag in onze nieuwe winkel tussen Mol & Geel! FreshFood tracht altijd te zorgen voor de kortste en snelste weg tussen producent en eindverbruiker. Daarom rijden we dagelijks voor dag en dauw naar diverse veilingen en importcentra's in België. FreshFood is een totaal-leverancier van verse groenten en fruit voor professionele grootverbruikers én particulieren, en staat voor kwaliteit, een uitgebreid aanbod en een doorgedreven service. Fresh Food Van Lommel, de kortste weg van producent naar eindgebruiker! 

Molseweg 162 
2440 Geel 
Tel. 014 31 71 35
Fax 014 32 06 38 
Gsm 0479 74 33 72 
info@freshfood.be 
www.freshfood.be
SCHOONHEIDSINSTITUUT ISIS 

Schoonheidsinstituut Isis te Mol is sinds 1993 een gespecialiseerd instituut voor afslanken, figuurcorrectie, huidverbetering en schoonheidsverzorgingen.

Het salon blijft zich dan ook steeds vernieuwen en investeert in de nieuwste technieken en apparatuur. 

Christel Peetermans werkt als eerste in België met de "Pollogen Surgen"

Met deze technieken gaan we veel verder dan het klassieke schoonheidssalon.

Het is de bedoeling de huid te verbeteren, te laten stralen, er jonger uitzien!

Schoolstraat 20 

2400 Mol

014 / 31 65 41

www.isismol.be
https://www.viewandintegrate.be

View and Integrate (VNI) is een jong dynamisch bedrijf opgericht door Gunther Ruts, Eric Lembregts en Janik Thorez. De jarenlange ervaring die de oprichters hebben opgedaan, maakt dat View And Integrate een solide organisatie is met sterke punten op vlak van camera technologie, gestructureerde netwerken, wifi, specifiek verbonden automatisaties, registraties en visualisaties.  VNI heeft, mede door goede partnerships met de producenten van de camera’s alle noodzakelijke informatie uit eerste hand, alle kennis aan boord om camera oplossingen op maat uit te werken.  

Binnen onze firma onderscheiden wij drie samenwerkingspartners, zijnde de industrie, de overheid en de particulieren. Alles wat er inzake camera's op de markt is, kunnen wij aanbieden. Onze kracht ligt hem in het leveren van totaaloplossingen op maat van de klant, waarbij we bewezen technologie en producten inzetten, en dit onafhankelijk van andere partijen.  Dit maakt dat we op onze producten ook garantieperiodes van meerdere jaren kunnen garanderen.   
Wilt u van uw stadstuintje een frisse groene oase maken? Of een prachtige, nieuwe landelijke tuin laten ontwerpen? Vertrouw op de groene vingers van VHR Tuinaanleg, uw beste keuze voor tuinarchitectuur, tuinonderhoud en tuinaanleg in Mol. Daarnaast staan we ook graag in voor uw nieuwe beplantingen, afsluitingen of bestratingen (opritten, terrassen,…). VHR Tuinaanleg weet raad met élke tuin, groot of klein! 

TUINONDERHOUD

Wij houden uw tuin in blakende gezondheid met een goed getimed tuinonderhoud. Vraag een gratis offerte, zowel voor particulieren als bedrijven. Uw tuin is onze passie! 

TUINAANLEG 

VHR Tuinaanleg tovert uw tuin om in een groene oase waar u de leukste momenten beleeft. Reken ook op onze flexibele naservice, zelfs voor kleine werkjes! 

TUINONTWERP

Onze tuinarchitecte heeft 20 jaar ervaring met alle soorten tuinrealisaties, groot of klein. Van landschapsarchitectuur tot stadstuintjes: alles is mogelijk! 

VHR Tuinaanleg

Molsveld 73 
2400 Mol 

GSM: +32 494599251
Fax: +32 14320058
Vanaf 1 juni 2012 is De Kookbrigade de cateringservice van Het Bourgondisch Huis en Tafeltijd. Onze brigade heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van privéfeesten en bedrijfsevents. Wij zorgen voor alles, van start tot finish. U kunt bij ons niet alleen rekenen op culinair genot maar ook op professionele medewerkers die zorgen voor tenten, tafels, linnengoed, porselein, bloemen, decor, belichting en muziek. De Kookbrigade luistert naar uw dromen en maakt de werkelijkheid nog beter. Wij koppelen stijl en goede smaak aan een onberispelijke uitvoering. Van elk evenement, hoe groot of klein ook, maken wij een onvergetelijke ervaring. 

WIJ CREËREN HERINNERINGEN 

Ezaart 118, 2400 Mol 

tel. +32 (0)14 31 28 03 

info@dekookbrigade.be
Informatietechnologie is een zeer uitgebreide en complexe materie. Als IT-dienstenleverancier is het belangrijk om je te specialiseren in bepaalde IT-domeinen. Op die manier kan je flexibel inspelen op de vragen van klanten en zorg je voor toegevoegde waarde dankzij je expertise.

Deze visie is vormgegeven in de ABC-Groep: een samengaan van vier entiteiten om knowhow aan te bieden en langetermijnrelaties met klanten uit te bouwen.
ABC-Groep verenigt vier IT-dienstenleveranciers: ACE, Beyond-it, Cereus en DynApps.

ITmoov is de praktische uitwerking van onze bedrijfsfilosofie en de paralellen met de sport. Jaarlijks organiseren we als ABC-Groep verschillende activiteiten voor onze klanten en medewerkers, die we overgieten met een sportief sausje.

https://www.abc-groep.be/

Franseweg 31
2920 Kalmthout

Belgium

+32 3 640 01 60
’t Soepboerke … dagvers, gezond, duurzaam en origineel.

Onze jarenlange passie is … dagverse magere SOEP … leveren, op een duurzame manier, aan scholen bedrijven en verenigingen. Vanaf 1 september 2015 leveren we ook soepbuffetten. Ideaal voor gezonde lunch tijdens vergaderingen, voor café’s, scholen, recepties, verenigingen en elk feestje, … voor iedereen. Gegarandeerd verse, huisbereide, eigen specialiteiten zonder bewaarmiddelen met een goede service voor een betaalbare prijs. 

Informatie en foto's kan je terugvinden op hun gloednieuwe website.
Soepboerke 

http://soepboerkemol.be/

Email:  soepboerke@gmail.com
Tel + Fax:  014/32 32 62
Gsm: 0497/40 36 09
Btw: BE 0728.259.766
Favv nummer: AER/ANT/010328
Café De Oude Jager 

Ezaart 351 

2400 Mol? 

+32 (014) 319127

Een stevige pint of een frisse cola, op het terras of aan de toog. Naar Forza gewoonte gaan we hier een pintje drinken na de zondag rit, we kruipen dan in onze vaste hoek en praten over de rit én over van alles en nog wat. Ook is er voor de Oude Jager "de meet". Iedere Forzabiker weet wat dat betekent...
Bij fietsleasing kunnen bedrijven of particulieren, van werkgevers tot scholen, van dagelijkse fietsers tot sportfietsers hun fiets gedurende een langere periode, én met een dienstenpakket, leasen voor een maandelijks bedrag.

Team Cyclis biedt zijn klanten een op maat gemaakt leasepakket aan, met als twee focus-elementen de kwaliteitsfiets en het servicemodel. Onze kwaliteitsfietsen staan garant voor fietsplezier. Dit zowel voor de dagelijkse fietser, die er gebruik van maakt voor zijn woon-werkverkeer, als voor de sportfietser, zoals de mountainbiker of racefietser die vooral sportieve (top)prestaties beoogt. Of de combinatie van beiden... Binnen het servicemodel past o.a. het onderhoud en herstel van de fietsen, een pechverhelpingsdienst, hulp bij fiscale vragen of subsidieaanvragen en een eenvoudige administratie.

Team Cyclis BVBA - http://cyclis.be
 Nieuwe Dijk 34
    3920 Lommel
    België
 Telefoon: 0800 11 183
 eMail: info@cyclis.be


Laatste 5 reacties

:-)
Woensdag 17 Oktober 2018 14:19
Christophe bij 'In't bos met licht'
Wil ik zien 🙊😀
Woensdag 17 Oktober 2018 14:06
ik zorg voor tempo reductie ! echt.
Woensdag 17 Oktober 2018 13:15
Christophe bij 'In't bos met licht'
Als het te snel gaat splitsen we ons op in een normale en een maniakken groep.
Dinsdag 16 Oktober 2018 18:27
Ga het proberen. Of ik mee kan. Met de Mtb. 😂
Dinsdag 16 Oktober 2018 18:07