Warning: Undefined variable $poster in /customers/9/0/9/cycloclub.be/httpd.www/forzabikers/generateICS.php on line 72 Warning: Undefined variable $poster in /customers/9/0/9/cycloclub.be/httpd.www/forzabikers/generateICS.php on line 86 BEGIN:VCALENDAR VERSION:2.0 PRODID:-//FORZABIKERS//Kalender//NL CALSCALE:GREGORIAN METHOD:PUBLISH BEGIN:VEVENT SUMMARY:Forza A+B Wegrit : De Ronde Van Vlaanderen UID:19@forzabikers.cycloclub.be CLASS:PUBLIC STATUS:CONFIRMED BEGIN:VALARM TRIGGER:-PT15M ACTION:Accept DESCRIPTION:Maakt U klaar ! END:VALARM DTSTART:20160330T063000 DTEND:20160330T093000 DTSTAMP:20240329T024955 CATEGORIES:forzabikers LOCATION: GEO:50.835;3.557 X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:
Beste Forza,

We hebbe n volgende wegrit gepland voor de For za A+B-groep:

De Ronde Van Vlaanderen

over een afstan d van ongeveer 137 km, en Wegkapi tein is Gunther Ruts.

V ertrek aan de Oude Jager om 6:30 uur 's morgens.We gaan dit jaar de ronde niet daags voordien rijden tussen de massa cy closportieven (te druk, te duur,...), ma ar de woendag voordien. De profs zijn da n aan hun laatste verkenningen bezig, en de sfeer zal er dus al inzitten, maar h et parcours zal veel rustiger zijn. We d oen de finale (alle bekende bergskes) ov er een afstand van ongeveer 137 km.


Alle detai ls, de Forzas die erbij zijn, eventuele reacties, een kaart van de route, en bijhorende GPX-file 'RVV-2016.gpx' z ijn allemaal hi er terug te vinden.



B ekijk ook de rest van onze website op https://forzabikers.cycloclub.be < /font>

Beste < b>Forza
,

We hebben volgende we grit gepland voor de Forza A+B-gr oep:

De Ronde Van Vlaanderen

over een afstand van ongevee r 137 km, en Wegkapitein is Gu nther Ruts.

Vertrek aan de Oude Jager om 6:30 uur 's morgens.We g aan dit jaar de ronde niet daags voordie n rijden tussen de massa cyclosportieven (te druk, te duur,...), maar de woendag voordien. De profs zijn dan aan hun laa tste verkenningen bezig, en de sfeer zal er dus al inzitten, maar het parcours z al veel rustiger zijn. We doen de finale (alle bekende bergskes) over een afstan d van ongeveer 137 km.


Alle details, de Forzas die erbij zijn, eventuele reacties, een kaart van de route, en bijhorend e GPX-file 'RVV-2016.gpx' zijn allemaal hier terug te vinden.



Bekijk ook de rest van onze website op https://for zabikers.cycloclub.be
DESCRIPTION:Beste Forza,\n\nWe hebben volgende wegri t gepland voor de Forza A+B-groep: \nDe Ronde Van Vlaanderen\nover een afstand v an ongeveer 137km, en Wegkapitein is Gun ther Ruts.\n\nVertrek aan de Oude Jager om 6:30 uur 's morgens. We gaan dit ja ar de ronde niet daags voordien rijden t ussen de massa cyclosportieven (te druk, te duur,...), maar de woendag voordien. De profs zijn dan aan hun laatste verke nningen bezig, en de sfeer zal er dus al inzitten, maar het parcours zal veel ru stiger zijn. We doen de finale (alle bek ende bergskes) over een afstand van onge veer 137 km.\n\nAlle details, de Forzas die erbij zijn, eventuele reacties, een kaart van de route, en bijhorende GPX-fi le 'RVV-2016.gpx' zijn allemaal hier ter ug te vinden: \nhttps://forzabikers.cycl oclub.be/activity.php?id=19 .\n\nBekijk ook de rest van onze website op \nhttps: //forzabikers.cycloclub.be . URL:https://forzabikers.cycloclub.be/activity.php?id=19 END:VEVENT END:VCALENDAR