Sponsors Forzabikers
https://www.viewandintegrate.be

View and Integrate (VNI) is een jong dynamisch bedrijf opgericht door Gunther Ruts, Eric Lembregts en Janik Thorez. De jarenlange ervaring die de oprichters hebben opgedaan, maakt dat View And Integrate een solide organisatie is met sterke punten op vlak van camera technologie, gestructureerde netwerken, wifi, specifiek verbonden automatisaties, registraties en visualisaties.  VNI heeft, mede door goede partnerships met de producenten van de camera’s alle noodzakelijke informatie uit eerste hand, alle kennis aan boord om camera oplossingen op maat uit te werken.  

Binnen onze firma onderscheiden wij drie samenwerkingspartners, zijnde de industrie, de overheid en de particulieren. Alles wat er inzake camera's op de markt is, kunnen wij aanbieden. Onze kracht ligt hem in het leveren van totaaloplossingen op maat van de klant, waarbij we bewezen technologie en producten inzetten, en dit onafhankelijk van andere partijen.  Dit maakt dat we op onze producten ook garantieperiodes van meerdere jaren kunnen garanderen.   
Wilt u van uw stadstuintje een frisse groene oase maken? Of een prachtige, nieuwe landelijke tuin laten ontwerpen? Vertrouw op de groene vingers van VHR Tuinaanleg, uw beste keuze voor tuinarchitectuur, tuinonderhoud en tuinaanleg in Mol. Daarnaast staan we ook graag in voor uw nieuwe beplantingen, afsluitingen of bestratingen (opritten, terrassen,…). VHR Tuinaanleg weet raad met élke tuin, groot of klein! 

TUINONDERHOUD

Wij houden uw tuin in blakende gezondheid met een goed getimed tuinonderhoud. Vraag een gratis offerte, zowel voor particulieren als bedrijven. Uw tuin is onze passie!

TUINAANLEG 

VHR Tuinaanleg tovert uw tuin om in een groene oase waar u de leukste momenten beleeft. Reken ook op onze flexibele naservice, zelfs voor kleine werkjes! 

TUINONTWERP

Onze tuinarchitecte heeft 20 jaar ervaring met alle soorten tuinrealisaties, groot of klein. Van landschapsarchitectuur tot stadstuintjes: alles is mogelijk! 

VHR Tuinaanleg

Molsveld 73 
2400 Mol 

GSM: +32 494599251
Fax: +32 14320058
Peter Vanclemen, de veelzijdige klusman voor al uw projecten !


pvanclem@gmail.com
0496 54 03 81
Smart-Cranes is een IoT platform dat werd ontwikkeld voor visuele werfopvolging en inzichten omtrent uw bouwkraan en de bouwplaats. Met een slimme en geconnecteerde bouwkraan realiseert u een vlottere bouwplanning met een gereduceerde foutenmarge en een predictieve service voor een optimale gebruikservaring.

http://smart-cranes.com/
Sun Calor, specialist in tanksanering & bodemsanering

Sun Calor BVspecialist in tanksanering en bodemsanering, is ontstaan in 1970 als verwarmings-installatiebedrijf. In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in tanksanering en bodemsanering. Andere diensten die wij ook aanbieden zijn het verwijderen van een stookolietankhet opvullen van een stookolietankbodemsanering van vervuilde percelen en het leveren en plaatsen van nieuwe brandstoftanks

Dagelijks rijden wij met diverse ploegen uit, verspreid over heel Vlaanderen. Wij voeren werken uit zowel voor particulieren, bedrijven als overheid. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van deze saneringstechnieken staan wij borg voor een vakkundige en efficiënte uitvoering.
Etixx is een pionier en een toonaangevend merk in op wetenschap gebaseerde sportvoeding en deskundig sportadvies

Etixx werd in 2009 opgericht in België. Al vanaf het begin is het onze bedoeling atleten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Intussen is Etixx uitgegroeid tot een toonaangevend merk in op wetenschap gebaseerde sportvoeding en deskundig sportadvies voor professionele atleten en amateursporters.

Ontwikkeld met en voor topatleten en hun medische teams

Het sportadvies en de sportvoeding van Etixx werden ontwikkeld met en voor atleten en hun medische teams. De focus ligt hierbij op de gezondheid en het welzijn van de atleet. We werken samen met een gevarieerd team van specialisten uit verschillende sectoren, zoals biochemici, sportartsen, fysiotherapeuten, biomedische wetenschappers, farmacologen en topatleten.

Veilig, vrij van verboden stoffen

Alle Etixx-producten dragen het internationaal erkende kwaliteitslabel ‘Informed Sport'. Elke partij van elke productierun van het hele Etixx-gamma wordt geanalyseerd door een onafhankelijk laboratorium dat door het WADA is erkend. Zo bieden we de garantie dat onze producten geen verboden stoffen bevatten.

Aanbieden van deskundige sportvoedingsschema's en een compleet assortiment smaakvolle, innovatieve en op wetenschap gebaseerde sportvoeding van topkwaliteit

Onze missie is atleten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen door deskundig sportadvies te delen en door een compleet assortiment smaakvolle, op wetenschap gebaseerde sportvoeding aan te bieden met de beste, innovatieve ingrediënten en op maat van de behoeften van iedereen die toegewijd is aan zijn sport, professioneel, als amateursporter, of gewoon voor het plezier.
Fresh Food is reeds meer dan 20 jaar actief in verse groenten & fruit.

Fresh Food stond vroeger bekend als groentenwinkel en fruitwinkel Vanlommel Groenten en Fruit in het centrum van Mol. Door de constante groei van onze groenten- & fruitwinkel en onze groothandel in groenten & fruit voor professionele en horeca klanten is Fresh Food vandaag uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel en een nieuwe winkel voor particulieren op de Molseweg te Geel. 

 We verwelkomen u graag in onze nieuwe winkel tussen Mol & Geel! FreshFood tracht altijd te zorgen voor de kortste en snelste weg tussen producent en eindverbruiker. Daarom rijden we dagelijks voor dag en dauw naar diverse veilingen en importcentra's in België. FreshFood is een totaal-leverancier van verse groenten en fruit voor professionele grootverbruikers én particulieren, en staat voor kwaliteit, een uitgebreid aanbod en een doorgedreven service. Fresh Food Van Lommel, de kortste weg van producent naar eindgebruiker! 
 
Molseweg 162 
2440 Geel 
Tel. 014 31 71 35
Fax 014 32 06 38 
Gsm 0479 74 33 72 
info@freshfood.be 
www.freshfood.be
DynApps is een organisatie met mensen die in diverse bedrijven een jarenlange ervaring hebben opgebouwd in het begeleiden van veranderingsprocessen. Het doel: een geïntegreerde bedrijfsvoering d.m.v. een ERP-, CRM- of BI-systeem. 

Als geen ander weet DynApps dat het invoeren van deze systemen een zeer intensief proces is binnen een onderneming. 

Het is zeer belangrijk dat elk individu van het implementatieteam zorgvuldig begeleid wordt om later probleemloos de nieuwe werkmethodes te kunnen toepassen. 

Het DynApps-team start daarom elk project vanuit de noodzaak om de bedrijfsprocessen beter op elkaar af te stemmen, en niet vanuit een IT-behoefte. Dat vraagt om een kristalhelder inzicht: proceskennis gekoppeld aan bedrijfskunde. 

DynApps heeft ervaring opgebouwd in diverse sectoren en branches.

Kempisch Bedrijvencentrum
Kleinhoefstraat 5
2440 Geel

T: +32 14 57 00 57


Reacties van laatste week

Tis voor Herhaling vatbaar 👍
Vrijdag 19 Juli   13:47h
Sjiek mannen!
Donderdag 18 Juli   23:00h
Succes guys! 👍🍀
Donderdag 18 Juli   10:22h